emmasofi

Tisdag

Kategori: Hemma

Idag har jag varit ledig :)) Börja dagen med en tripp till maxi och Elliot skulle han ALLT!! Bilar, nallar, filmer jag blev nästan gråhårig. Inte nog med det så slängde han iväg sin lilla vagn så fort det var något som han ville lägga i vagnen men som inte skulle inhandlas!! Det har aldrig hänt innan.. 

Efter det åkt vi hem för att senare åka till Ryggakuten för att knäcka rätt ryggen. Sen körde vi hem och då somnade Elliot och jag släpade in julpyntet från förrådet. Så nu har jag pyntat klart :)) när man jobbar hela helgen får man passa på när man är ledig :P 

Efter detta var det raka vägen till dagis för möte om den nya avdelningen och så fick jag träffa personalen osv och efter det körde vi till Audi. Köpte "ny" bil därifrån för några månadersen men tror ni att vi fått någon låsbult till hjulen. NÄÄ så nu har dom beställt en ny som kommer inom en vecka. Bara problem med den bilen!! Solskyddet är sönder, motorlampan har lyst tre gången men försvinner om man startar om bilen, nu låsbult och innan dess någon grej i avgas systemet. Vänta två månader så är det något annat!! 

Trevligt kväll
Xoxo