emmasofi

En vanlig dag..

Kategori: Hemma

Idag har jag varit ledig från jobb och spenderat förmiddagen hos Sjöbbe och Alice. Jessica och Noel kom oxå så vi fika medan barnen sprang runt och jagade varandra :)) Super härligt med barnen och inget bråk, bara Elliot som började böla när Alice tog sin docka haha :))


Tänkte berätta lite om några speciella kunder jag haft dom senast veckorna.

Den första, en gammal tant frågar mig om vi har en kundtoalett. Nää tyvärr svarar jag men det finns en toa på Åhléns. JAHA så här får man kissa på sig!! Slänger hon ur sig innan hon vänder om och går.

Nummer två, var en speciell person som hade märk att vi tagit bort några speglar i butiken. Jag svarade att det har vi för att nu när vi ändrat om behöver vi få plats med våra grejer så speglarna måste flyttas. Hon frågar om det är en psykisk grej, kunder ska inte få spegla sig i butik längre?! Jag börjar skratta och säger att så är det inte. Då säger hon att vi inte har några fina kläder heller!! Nää det är upp till var och en att bestämma (men det finns ju andra butiker i stan om du hellre vill handla där!!)

Nummer tre är en mamma i 35 års åldern som går in i hissen med sin barnvagn jag frågar om jag får lov att åka med. Med mig har jag en tom ställning. Ja så länge du inte klämmer fast mig. What ställningen väger fem kilo och jag skrattade och svarade nää. Nää ska du klämma fast mig?! Jag såg nog ut som ett stort jävla ?frågetäcken? Hur tänkte hon där?? Nää men vänta jag klämmer fast dig i hissen med min ställningen. Går ur på källarvåningen och lämnar dig där med din barnvagn??

Detta är bara några av mina härliga kunder :))

Bilder från mina föräldrar idag.